Audi Amager

Audi Amager sponsorerer Cathrine Dufour

 

Audi er stolte af at sponsorere konkurrencesporten og et af Danmarks helt store sportsnavne. Med dette samarbejde er der tale om en anden slags hestekræfter end dem, vi normalt beskæftiger os med - nemlig kræfter fra en vaskeægte dressurhest. Audi Amager sponsorerer nemlig Cathrine Dufour. 

Cathrine 29 år er dressurrytter og har i mange år reddet vallakken Atterupgaards Cassidy, som hun blandt andet deltog i OL i Rio med i 2016. Cathrine har reddet siden 5-års alderen og har på trods af sin unge alder i den grad formået at slå sit navn fast på både den danske og internationale scene. Hun kom på det danske dressurhold, da hun var 12 år gammel. Hun har vundet DM hele 14 gange og red Danmark til en individuel 13. Plads og en 6. plads i holdturneringen da hun repræsenterede Danmark under OL i Rio De Janeiro.  

Ved siden af beskæftigelsen som atlet, coach og hestetræner, har Cathrine uddannet sig inden for Leisure & Sports Management ved UCA i Roskilde. I skrivende stund ligger Cathrine placeret på en imponerende 6. plads på FEI, Den Internationale Dressur Verdensrangliste.    

Vi hepper på Cathrine og glæder os til at følge hendes rejse fremover – imens kan du følge med på Instagram - @Cathrinedufour. 

 

2bd8ff6b-87e5-4818-ba1c-24e90e2fefd1_637515063760420640.jpg