Audi Amager

Plug-in hybridmodeller fra Audi

Helt elektrisk, hybrid eller forbrændingsmotor – valget er dit. Vi tilbyder nu en lang række af vores populære modeller med den innovative plug-in hybrid drivlinje. En plug-in hybrid er både en elbil og en konventionel bil med brændstofmotor. Det betyder, at du kan køre elektrisk uden lokale emissioner over kortere afstande eller udnytte hybridteknologien og opleve kræfterne fra kombinationen af el- og forbrændingsmotoren. Vores plug-in hybridmodeller har en elektrisk rækkevidde fra omkring 50 til 65 km afhængig af model. Det er i manges tilfælde nok til at dække det daglige behov frem og tilbage mellem hjem og arbejde.

Du kan opleve alle modellerne online eller kontakte vores salgsrådgivere telefonisk eller online, hvis du ønsker mere information. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag 7-21, fredag 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025. Du kan også blive kontaktet direkte af en salgsrådgiver, hvilket du kan læse mere om nedenfor.

Vi kan nu tilbyde både digitale videopræsentationer og fysiske prøvekørsler
Som noget nyt kan vi nu også tilbyde dig en fysisk prøvetur på din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller hvor det nu passer dig. Prøveturen foregår naturligvis med respekt for gældende restriktioner og vi bærer mundbind, spritter bilen af og lader dig foretage prøveturen alene for at sikre den påkrævede afstand. Kontakt os her for mere information.

Bliv kontaktet af salgsrådgiver

Oplev alle vores plug-in hybridmodeller