Audi Amager

Den nye Audi e-tron GT

Æstetisk, sportslig og elektrisk. Dét er den nye e-tron GT kort fortalt. Den nye 100% elektriske model er dog langt mere end det. Den er starten på et nyt designsprog og en nyfortolkning af Gran Turismo begrebet for Audi. Den fire-dørs coupé kombinerer forførende design med en kraftfuld drivlinje og dynamiske køreegenskaber i en klimavenlig form.

Med et fuldt opladet batteri tager den elektriske Gran Turismo dig 479 km, hvor du har mulighed for at slippe de 476 elektrificerede hestekræfter løs gennem quattro-firehjulstrækket. Kræfterne muliggør en acceleration fra 0-100 km/t på 4,1 sekunder. Bilen har et effektivt opladningssystem, som gør det muligt at lade batteriet fra 5-80% på blot 22,5 minutter. Denne ladetid opnås, da e-tron GT er i stand til at lade med en effekt på op til 270 kW. Det betyder også at man på kun 5 min. får ca. 100 km rækkevidde.

Audi e-tron GT kan opleves hos de danske forhandlere i maj 2021, men modellen kan allerede bestilles nu. Kontakt en salgsrådgiver for at høre mere om dette eller læs mere om modellen online.

 

Bliv kontaktet af salgsrådgiver

Læs mere om e-tron GT