Audi Amager

Audi A3 Sportback TFSI e

Med en systemydelse på 204 hk og en elektrisk rækkevidde på op til 66 km, leverer den nye Audi A3 Sportback TFSI e høj ydelse i alle discipliner. Du bestemmer om du vil køre helt elektrisk i EV, udnytte den effektive kombination af begge drivlinjetyper i Hybrid eller køre i Hold, hvor batteriopladningen opretholdes, og forbrændingsmotoren klarer alt arbejdet. Undervognen på Audi A3 Sportback TFSI e er sporty og afbalanceret og skaber den perfekte balance mellem dynamik og kørekomfort.

Den nye A3 Sportback plug-in hybrid er pakket med de seneste teknologier - både ude og inde. Modellen har bl.a. parkeringsassistent, adaptiv hastighedsassistent, sportssæder foran, komfortklimaanlæg, LED for- og baglygter samt MMI Radio plus med MMI touch som standardudstyr. Læs mere om modellen online eller se vores Audi A3 Sportback TFSI e lagerbiler til hurtig levering. Priserne starter fra 349.990 kr.

Frem t.o.m. d. 7. februar er det ikke muligt at besøge salgsafdelingen, men det vil fortsat være muligt at komme i kontakt med dem telefonisk eller online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag 7-21, fredag 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025. Du kan også blive kontaktet direkte af en salgsrådgiver, hvilket du kan læse mere om nedenfor.

Vi kan nu tilbyde både digitale videopræsentationer og fysiske prøvekørsler
Som noget nyt kan vi nu også tilbyde dig en fysisk prøvetur på din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller hvor det nu passer dig. Prøveturen foregår naturligvis med respekt for gældende restriktioner og vi bærer mundbind, spritter bilen af og lader dig foretage prøveturen alene for at sikre den påkrævede afstand. Kontakt os her for mere information.

Bliv kontaktet af salgsrådgiver

Beregn privatleasingpriser

Læs mere